Ferielejligheder

Oplev vores lækre ferielejligheder i Puerto Rico her.

Alle ferielejligheder er nyligt istandsatte i lyst og lækkert design med moderne møbler. Der er åbent køkken med bl.a. køleskab, induktionskogeplade, mikrobølgeovn, kaffemaskine, brødrister og elkoger. Desuden 3 siddepladser ved bardisk.

Badeværelset har badekar og brusesøjle, samt en masse skabsplads under vasken. I lejligheden forefindes der også strygebræt, strygejern, hårtørrer og tørrestativ.

Soveværelset har indbygningsskabe samt ekstra vinduesisolering, så man ikke er generet af evt. støj fra byen, som ligger for enden bakken. Desuden er der installeret aircondition til de varme nætter.

I stuen er der chaiselongsofa som kan trækkes ud og dermed fungere som sovesofa med plads til 2 personer. Der er desuden spiseplads med fire stole, hvor man kan sidde og nyde udsigten til bjergskråningen på den anden side. Fladskærm i både stue og soveværelse med mange tv-kanaler samt adgang til trådløst internet.

På alle vores terrasser er der loungemøbler og i lejlighederne på 4.sal er der desuden solsenge.

Få en fantastisk oplevelse, i vores

Ferielejligheder i Puerto Rico

Hotellet

På hotellets solterrasse er der en indbydende swimmingpool samt lille børnepool, liggestole og mulighed for at købe forfriskninger,
mens man ligger og nyder solen. Elevator fra receptionen til hver etage.

Hotellet ligger op af bjerget, og lejlighederne har havudsigt, udsigt til marinaen samt kig ned over byen til indkøbscenteret
”Centro Commercial”.

Størrelse på lejlighederne:

Lejligheder med stor terrasse: 42 m2 + 38 m2 terrasse ( Lejlighed nr. 404 & 405)

Penthouselejligheder: 42 m2 + 4 m2 terrasse (Lejlighed nr. 620 & 621)

Det anbefales at man bor max. 2 voksne og 2 børn i hver lejlighed.

Vores 4 lejligheder ligger parvis, hvilket gør det muligt at bo lige ved siden af venner eller familie som man rejser sammen med.
Lejlighederne er fordelt på henholdsvis 4. Og 6. Etage.

Hvis man lejer bil, er der mulighed for at holde nede på vejen foran hotellet.

Designed and Developed by IM and OA